Yoga

Yoga


Yoga för mig står för balans, balans mellan kropp, sinne och själ. Du bli starkare, smidigare och lugnare av yoga, får en bättre andning och bättre balans. Man kan ha lättare för att fokusera, att vara i nuet och att njuta mer av livet.

Jag älskar Yoga och allt vad det innebär.

Yogan fann jag under en väldigt hektisk och stressig period i livet och yogan gav mig verktyg till att kunna slappna av, att lära känna min kropp och göra sundare val.


Jag vill dela med mig av detta fantastiska verktyg och den underbara träningsform som yoga är, träning för både kropp och knopp.

Jag praktiserar själv yinyoga, slow flow och restorative yoga när jag har möjlighet och lite annat.

Just Yinyoga och Restorativeyoga igger mig extra varmt om hjärtat, det är häftigt det som händer i kroppen och sinnet när man får vara en stund och reflektera, andas och stanna upp.

 

Jag har regelbundna klasser i Yinyoga och Restorativeyoga hos härliga Sandra på Yogastenungsund. Klicka här för att läsa mer och boka.

Jag har även workshops, retreat och extraklasser lite varstans, för att se aktuella klasser och workshops, klicka här:


Du kan boka mig som yoga-PT, till företaget, tjejmiddagen, möhippan/svensexan eller annat event, kontakta mig för att få veta mer och vad som skulle passa i just din grupp.

Jag håller till i Stenungsund med omnejd, så max en timmes resväg från Stenungsund kan du boka in mig.

Jag försöker hålla mig uppdaterad och går regelbundet nya kurser inom olika yogaformeroch assisterar på yinyoga och restorativeyogautbildningar hos Magdalena Mecweld och Mats Nielsen


Jag har precis gått färdigt en vidareutbildning till Hormonyinyoga lärare hos Victoria Åkerström, så en del nytt kommer komma till hösten! Det finns så otroligt mycket spännande kunskap att få dela vidare :) 


Hitta Balansen i livet

Referenser


 “Mycket trevlig och duktig yogainstruktör med ett stort kunnande!” -Sonja