WebbKurser

Webbkurser

Snart kommer du kunna hitta mina webbkurser här. "Snabbt, gott och enkelt -Nyttigare vardag för familjen".

Är den mindre gratiskursen, som är som en introduktion till den större, hittar massor av matnyttiga tips och tricks och ovärderliga familjehacks som hjälper dig och din familj att äta nyttigare i vardagen.


I den större kursen- Hälsosmart mat för familjen, får du en djupare kunskap och förståelse för hur du kan lyfta ditt mattänk till en ny, högre nivå. Du får mycket kunskap kring mjölk, gluten och socker, vilka skillnader det finns mellan olika alternativ, samt hur det påverkar kroppen och vad man kan tänka på för att byta ut mot ett annat, hälsosammare alternativ.

Du får även filmer och mängder med recept, massor av tips och mycket inspiration till ett hälsosammare liv och bättre mående, utan pekpinnar, kaloriräknande eller massa konstiga ingredienser.

Referenser

"Jag kan verkligen rekommendera Annikas kurs Nyttigare vardag för hela familjen. 

Recepten är lätta att följa och utföra och är riktigt smaksäkra, alla i familjen har uppskattat det, även kräsna barn (och vuxna).

Ett bra sätt att få in nyttigheter i en stressad vardag.

Snabbt supergott och lätt! " - Helena

"Det här har gett mig mycket!! Som att hjärnan kommit in på rätt spår igen när det gäller mat och mellis osv, känns superkul! Inspirerande!

Att det är lätt och tillgängligt är toppen i det du skriver, både ingredienser men också att det inte behöver vara så krångligt att få in i vardagen." -Sofia 

"Tack för alla fina tips och trix." -Jennie